Gratis verzending in BE en NL vanaf 60€
nl

Verzending

Nadat de betaling voltooid werd en het geld op de rekening is ontvangen, worden onze pakketten eigenhandig en zorgvuldig ingepakt. Daarna worden ze verstuurd via Bpost die op zijn beurt zorgt voor een veilige aflevering van het pakket. We streven naar een levertermijn van twee tot drie werkdagen. Internationale leveringen kunnen 2 tot 7 werkdagen in beslag nemen, afhankelijk van de koerier of postdienst in het land waar het pakket naar verzonden wordt.

De klant is verantwoordelijk voor de ingave van een correct adres. WeekendMode is niet aansprakelijk voor een foutieve levering. De klant draagt bijkomende verzendingskosten wanneer het pakket door het ingegeven van een incorrect adres, opnieuw verzonden moet worden. De zending wordt pas voltooid na betaling van de kosten.

Leveringen in België en Nederland zijn gratis vanaf een aankoopbedrag van 60 euro. Leveringen in Frankrijk, Luxemburg en Duitsland zijn gratis vanaf een aankoopbedrag van 100 euro.De verzendingskost wordt automatisch toegevoegd in de betalingsprocedure.

  • Leveringen in België < 60 euro: 5.99 euro - Bpost afhaalpunt: 4.99 euro
  • Leveringen in Frankrijk < 100 euro: 12 euro
  • Leveringen in Nederland< 60 euro: 7.99 euro
  • Leveringen in Duitsland < 100 euro: 10 euro
  • Leveringen in Luxemburg < 100 euro: 10 euro
  • Leveringen in Italië: 15 euro
  • Leveringen in Finland: 25 euro
  • Leveringen in Spanje: 25 euro

Indien men vragen heeft over de verzending kan men steeds contact opnemen met WeekendMode via mail naar webshop@weekendmode.be. Wegens overmacht bestaat de kans dat het pakket toch beschadiging oploopt. Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet binnen de 24u worden gemeld. WeekendMode kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke beschadigingen.

Ophalen in WeekendMode

Voor wie geen verzendingskosten wil betalen voorzien wij ophaalmomenten in onze winkel te Sint-Idesbald, Strandlaan 313. Hiervan moet meteen melding worden gemaakt tijdens de aankoop. Eens het pakket klaarligt in onze winkel melden wij dit aan de klant via mail. WeekendMode kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het toch verzenden van het pakket wanneer dit niet duidelijk overgebracht werd.

© 2024 WeekendMode - Strandlaan 313, 8670 Sint-Idesbald (België) - BTW BE 0462.751.267
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt WeekendMode gebruik van cookies. Meer informatie    OK