Gratis verzending in BE en NL vanaf 50€
nl

Wedstrijdreglement WeekendMode

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd via Instagram onder de naam "Win win win: WeekendMode’s strandcabine voor 2 dagen in augustus" die wordt georganiseerd door WeekendMode gevestigd te Strandlaan 313, 8670 Sint-Idesbald.

Artikel 1: Hoe en wanneer kan je deelnemen?

De wedstrijd loopt van 23 juli 2023 tot en met 27 juli 2023 middernacht op de Instagrampagina van WeekendMode, niet op de Facebookpagina. Om geldig aan deze wedstrijd deel te nemen moet de deelnemer het bericht over de wedstrijd liken, 3 personen onder het Instagrambericht taggen, het bericht op hun verhaal delen en WeekendMode op Instagram volgen.

Artikel 2: Aanwijzing van de winnaar

De winnaar wordt bepaald door Commentpicker. Deze online tool wordt gehanteerd om willekeurig de winnaar van de wedstrijd te kiezen.

Artikel 3: Prijs

Eén winnaar krijgt WeekendMode’s strandcabine ter beschikking voor eigen gebruik gedurende twee dagen tijdens de maand augustus van 2023. De winnaar dient daarbij op het einde van de tweede dag van het gebruik van de strandcabine de sleutel terug te brengen aan de kassa van WeekendMode, gevestigd te Strandlaan 313, 8670 Sint-Idesbald. De winnaar laat de strandcabine in nette staat achter na gebruik. De prijs van de wedstrijd kan in geen geval worden ingeruild tegen waarde in speciën.

Artikel 4: Bekendmaking

De winnaar wordt aan de hand van een tag in het bericht op Instagram rond de winactie bekend gemaakt. WeekendMode kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor foutief meegedeelde gegevens.

Artikel 5: Correspondentie

Er wordt geen correspondentie gevoerd betreffende het reglement, de vragen, het mechanisme of het resultaat van de wedstrijd, noch telefonisch, noch schriftelijk, noch elektronisch of op een andere wijze.

Artikel 6: Rechten WeekendMode

WeekendMode behoudt zich het recht voor om de huidige wedstrijd, of een deel ervan, in te korten, uit te stellen, te wijzigen, over te dragen, uit te breiden of te annuleren, indien bijzondere omstandigheden of het correcte verloop van de wedstrijd dit vereisen. Hiervoor kan WeekendMode niet aansprakelijk gesteld worden. WeekendMode kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor enige schade van welke oorsprong ook, door de deelnemers geleden naar aanleiding van deze wedstrijd of het gebruik van de prijs.

Artikel 7: Diverse

Deelname aan deze wedstrijd houdt in dat men zich akkoord verklaart met het huidige reglement. In geval van betwistingen zijn uitsluitend de rechtbanken van Brussel bevoegd. Belgisch recht zal van toepassing zijn.

© 2023 WeekendMode - Strandlaan 313, 8670 Sint-Idesbald (België) - BTW BE 0462.751.267
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt WeekendMode gebruik van cookies. Meer informatie    OK